Vaihtoehdot ja hinnat

on

Millasen muotokuvan haluan, hmm…

Muotokuvaa tilatessa on hyvä miettiä etukäteen jo seuraavat seikat; kuvan koko, värillinen vai mustavalkoinen, tausta vai ei taustaa, ja mitä valokuvia tahtoo käyttää.  Budjetti on myös olennainen seikka muotokuvaa tilatessa, sillä mitä suurempi ja aikaavievämpi työ, sitä korkeampi hinta. Mutta, suuri ja yksinkertainen työ voi olla edullisempi – kuin pienempi ja yksityiskohtaisempi työ. Joten jos olet epävarma mitä tyyliä tahtoisit, tai et tiedä mihin oma budjetti riittää – voit myös laittaa viestiä ja kysyä, niin voimme käydä läpi eri vaihtoehdot juuri sinulle.

Koot & välineet; 

Saatavilla olevat kuvien peruskoot;
A4 ( 21 x 29,7 cm)
A3 (29,7 x 42 cm)
A2 (42 x 59,4 cm)
– myös tiettyyn mittaan tehdyt koot onnistuvat, asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosituin vaihtoehto muotokuville on lyijykynä, mutta saatavilla on myös mm. mustekynä-, värikynä-, vesiväri-, ja akryylivärityöt.

Muotokuvan hinta

Kuvien hinnat riippuvat useasta seikasta, mm. valitusta koosta, tekniikasta, tyylistä, kohteiden määrästä, kuvan yksityiskohtaisuudesta, ja välineestä jolla kuva tehdään. Kuvan hinta nousee kohteiden määrän noustessa, ja kuvan yksityiskohtaisuuden noustessa. Suosittelenkin tutustumaan aiempiin töihini, ja erilaisiin tekniikoihin ja tyyleihin joita tarjoan, jotta löytäisit itsellesi juuri sen mieluisan tyylin kuvaasi varten.

Kontrasti: Valon ja varjon suhde. Mitä korkeampi kontrasti – sitä suurempi ero valon ja varjon välillä.

Korkeakontrastisia muotokuvia

– Edullisimmat vaihtoehdot ovat korkeakontrastiset kuvat, eli vaaleat ja herkät, kauniit muotokuvat, joissa on enemmän taiteellista vivahdetta, kuin täysin fotorealistisissa töissä.  Kuin myös siluettikuvat, tai lyijykynä + vesivärityöt.

Realistisia muotokuvia

– Välimaastossa ovat realistiset työt, jotka ovat tehty täysin valokuvasi pohjalta, mutta yksityiskohtia ei painoteta niin paljoa kuin fotorealistisissa töissä.

Fotorealistisia muotokuvia

– Ja lopuksi fotorealistiset työt, jotka ovat hinnaltaan ylempänä kuin edellämainitut korkeakontrastiset ja realistiset työt. Tässä tyylissä jokainen yksityiskohta tulee esille, ja kuvasta tulee erittäin elävän ja aidon näköinen. Tätä tyyliä varten alkuperäisen valokuvan tulee olla hyvälaatuinen.

Huom: Tyylejä pystyy myös yhdistelemään, ja ihan minkä tahansa kuvan kontrastia nostamaan. Esimerkiksi korkeakontrastinen fotorealistinen kuva on myös mahdollinen toteuttaa, joka on sitten hieman edullisempi.

Tausta

Kuvan hintaan vaikuttaa myös kuvan tausta, sillä joskus erittäin yksityiskohtainen tausta voi jopa viedä enemmän aikaa kuin itse kuvan kohde. Voit valita kuvaasi ihan millaisen taustan vain itse tahdot, tai vaihtoehtoisesti tilata kuvan täysin ilman taustaa, tai esim. häivytetyllä taustalla. Taustan värin voi myös valita oman sisustuksen ja lempivärien mukaan, esim. vaikka vain pieni pastellinen vivahde vesiväreillä.

Fotorealistinen muotokuva, A3

Lyijy- ja mustekynä-muotokuvien yleisimmät hinnat A4 ja A3 koossa ovat väliltä 80-500€ + alv.  A2 koossa 300-900€  +alv.
Hintahaitarit ovat todella laajat, sillä kaikki muotokuvan elementit riippuvat täysin tilaajan omista toiveista.

A4 kokoisten kuvien postikulut ovat 5€
A3 kokoisten ja suurempien 10€

Pakkaan muotokuvat muovitaskussa pahvisiin kuoriin (A4 koot), tai erittäin tukevaan postitusrullaan (A3 ja A2 koot). Kuviin saa halutessaan postin tarjoaman ”käsittele varovasti / särkyvää” -palvelun, lisähintaan 7,90€, tosin tähän saakka ei ole vielä yksikään työ vahingoittunut postissa.  En ole vastuussa toimituksen aikana taittuneista kuvista. Kuvilla ei myöskään ole vaihto- eikä palautusoikeutta, sillä ne ovat tilaustyönä tehtyjä uniikkikappaleita, mutta korjaukset kuuluvat hintaan. Kun sitoudut tilaamaan kuvan, saat kuvasta laskun joko postitse tai sähköpostitse.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s