Neuvoja valokuvan valintaan

on

Valokuvan valitseminen

Valokuvan valitseminen piirrosta tai maalausta varten voi olla hankalaa hommaa, varsinkin jos on useita vaihtoehtoja joiden väliltä ei millään osaa valita. Ei hätää, Sinije auttaa! Jos sinulla on useampi kuva ja tuntuu ettet osaa niistä valita, etkä siksi viitsi vielä tilausta tehdä, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse (sinijedesign@hotmail.com) kuviesi kera, ja autan mielelläni valinnassa. Voin antaa mielipiteeni kuvista sen suhteen, mikä kuva toimisi parhaiten esim. piirrettynä muotokuvana.

Tahtoisitko esimerkiksi kaksi tai kolme koiraa samaan kuvaan, mutta sinulla ei ole heistä yhteiskuvaa? Ei hätää, kuvien yhdistely onnistuu myös. Jos sinulla on yksittäiset kuvat jokaisesta toivomastasi kohteesta, voin ilman muuta piirtää heidät samaan kuvaan.

Muutamia hyviä vinkkejä kuvan valintaan;

– Silmät
Keskityn aina eniten silmien piirtämiseen, sillä haluan varmistaa että jokaisen kohteen oma persoonallisuus ja sielu hohtaa silmistä täydellisesti. Jos silmiin osuu valo, tai heijastus kauniisti, tuo se aina lisää eloa kuvaan, ja saa silmät säihkymään.

– Kuvan laatu
Joskus jokin vanha valokuva, tai kännykällä otettu heikkolaatuisempi kuva voi olla oikein lähellä sydäntä. Tässä tapauksessa tosin on huomioitava, ettei erittäin heikkolaatuisesta, utuisesta, tai pikselöityneestä kuvasta voi saada kovinkaan tarkkaa ja fotorealistista lopputulosta. Mutta ei huolta; kuvan voi silti ilman muuta piirtää, ja näissä tapauksissa onkin hyvä valita joko pienempi koko, tai realistinen tai korkeakontrastinen vaihtoehto.

– Tunnearvo
Muotokuvasta tulee aina sitä tärkeämpi, ja kauniimpi, jos kuva on joltain tietyltä tärkeältä hetkeltä, johon liittyy jokin tärkeä tai koskettava muisto

– Valotus
Päivänvalossa, tai hyvässä valaistuksessa otetut kuvat onnistuvat aina parhaiten, tuoden esiin kohteiden parhaat piirteet, ja luonnollisuuden. Jos tahdot saada lemmikistäsi hyviä kuvia kokeile kuvaamista ulkona päivänvalossa, tai sisällä päivänvaloa vasten! (Näin saat myös hyvin kauniit heijastukset silmiin)

… jos sinulla on kysyttävää muotokuviin, tai muihin taidepalveluihini liittyen, ota ihmeessä yhteyttä, autan mielelläni!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s