Muotokuvan tilaus

on

Tilausinfo: 

Kun olet valinnut mieluisan kuvan, tahdot apua kuvan valinnassa tai tahdot hinta-arvion, ota minuun yhteyttä sähköpostitse; sinijedesign@hotmail.com, tai facebookissa sivuillani Sinije Design.
Liitä mukaan mahdollisimman paljon tietoa siitä, millaisen kuvan tahdot, jos olet jo esimerkiksi päättänyt haluamasi kuvan koon, tyylin, tai värimaailman.

Lue ihmeessä läpi myös ’Apua valokuvan valintaan’, josta löydät paljon hyödyllisiä vinkkejä täydellisen malli-valokuvan valintaan – kuin myös ’Vaihtoehdot ja hinnat’ – josta löytyy tietoa kaikista eri muotokuva-vaihtoehdoista, ja kuinka valita juuri se itselle sopiva muotokuva.

Vastaan sähköpostiisi hinta-arvion kera kuvallesi, tai kuvillesi, eri vaihtoehtoineen, ja voimme keskustella siitä, mikä vaihtoehto olisi juuri sinun kuvallesi se paras mahdollinen.

Kun kuva, koko, ja tyyli ovat lyöty lukkoon, sovimme ajankohdan jolloin kuvasi teen. Työn kesto voi vaihdella, sillä minulla on normaalisti muutama työ samaan aikaan työn alla, kuin myös yrityksen ylläpito. Joten ilmoitathan jos on kyseessä ns.kiiretyö, jolla on deadline; esimerkiksi menossa lahjaksi tiettyyn päivämäärään mennessä, muistathan ilmoittaa tämän jotta voimme sopia kuvan piirtämisen ja toimituksen hyvissäajoin sen mukaisesti.

Tilauksen maksu suoritetaan etukäteen, voit pyytää maksutiedot joko sähköpostitse tai facebookissa, tai saada esimerkiksi laskun sähköpostiisi. Maksun kanssa olen hyvin joustava, ja esimerkeiksi suuremmissa töissä maksun voi suorittaa myös osissa, ja maksun aikataulusta sovitaan erikseen, joten tiedustele rohkeasti myös tätä vaihtoehtoa.

Jos joku jäi vielä askarruttamaan, ota ihmeessä yhteyttä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s